Autumn Set 100 ml

Bois d'Orange

Limited Edition

Autumn Set 100 ml

Pomerans - Petitgrain - Patchoeli
Natuurlijke Energiserend

Een cocktail van sappige, net geplukte citrusvruchten die een glimlach op je gezicht tovert, veredeld door de houtachtige sensualiteit van patchoeli.

Bois d'Orange is een regressieve maar geruststellende geur die de bigaradierboom in al zijn facetten verkent en je uitnodigt op een olfactorische reis.

Een parfum gesigneerd door Dominique Ropion

100 ml
€38.90
€31.12
Met dit artikel spaart u 35 punten

Loof in flamboyante kleuren, vitaminerijke noten ... Voor de herfst blaast Roger&Gallet de meest grijze herfstochtenden nieuw leven in. Ontdek dit weldadige ritueel met stimulerende eigenschappen voor lichaam en geest.

Natuurlijk stimulerend

Het Weldadig Geparfumeerd Water Sinaasappelhout, verrijkt met de natuurlijke essence van pomerans, heeft stimulerende en verkwikkende eigenschappen voor lichaam en geest.De geur ervan is een remedie tegen somberheid en verhoogt de spierspanning met 6%.**EMG-onderzoek van de monnikskapspieren.

93% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Roger&Gallet, dat zijn tijd altijd vooruit is geweest, stelt de natuur al sinds 1862 centraal in zijn parfums, zonder overbodige ingrediënten, om haar volle kracht te ontplooien. De natuur in al haar eenvoud.

Zie de INCI-lijst

DE WELDADIGE COLLECTIE

Een verkwikkend briesje, een troostend aftreksel, een schaduwrijke siësta, een euforisch brouwsel of een vitaminerijke slok: Roger&Gallet's collectie Weldadige Geparfumeerde Waters nodigt ons uit om parfum op een andere manier te ervaren. Verrijkt met natuurlijke plantenextracten, gesublimeerd door meesterparfumeurs, heeft elke creatie van nature heilzame deugden voor lichaam en geest.

Het ritueel

Weldadig Geparfumeerd Water

€38.90

Reisformaten
Weldadig Geparfumeerd Water

€19.90

Weldadige Douchegel

€8.90

Weldadige Zeep

€7.60

De Kunst van het Parfumeren

Om het stimulerende effect van je Weldadig Geparfumeerd Water Sinaasappelhout te versterken, verstuif je een verfrissende parfumwolk voor je en loop je er doorheen.Om de noten van het parfum de hele dag door te laten herleven, stop je de flacon van 30 ml in je tas en neem je hem overal mee naartoe.Een compleet geparfumeerd ritueel voor bad en lichaam kan de geur ook sublimeren, terwijl je jezelf verzorgt.

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.