Eau de Cologne 100 ml

Jean Marie Farina

Best-seller

Eau de Cologne 100 ml

Citroen - Sinaasappel - Petit Grain - Lavendel - Rozemarijn

De originele Eau de Cologne, het legendarische perfecte evenwicht tussen de verblindende frisheid van citrusnoten en de elegantie van aroma's.

Een heerlijk en verkwikkend gevoel van welzijn dat je gebruikt en misbruikt zonder ooit moe te worden.
100 ml
Met dit artikel spaart u 35 punten

Deze geur heeft iets tijdloos, eeuwigs en ontroerend. Het Jean Marie Farina Eau de Cologne biedt een hereniging met zichzelf, het is een onderdompeling in een heerlijk en verkwikkend gevoel van welzijn waar je nooit genoeg van krijgt. In 1806 creëerde Jean Marie Farina een geur met een ongekende mediterrane frisheid, die voor het eerst de duizelingwekkende frisheid van citrusessences combineert met de elegantie van aromaten. Een geheime geur die in een oogwenk alle andere uit de mode brengt. Petit grain, lavendel, rozemarijn, tijm, verrijkt met essentiële citroenoliën, geven Jean Marie Farina Eau de Cologne een unieke frisheid waar je van wilt smullen. De nieuwe flacon, versierd met goud en een verkwikkend rood, draagt de traditionele handtekening van Jean Marie Farina.

Natuurlijk versterkend

Het Jean Marie Farina Eau de Cologne, ongewijzigd sinds zijn creatie in 1806, combineert de gedistilleerde essences van 13 geneeskrachtige planten die bekend staan om hun welzijnseigenschappen voor lichaam en geest.

98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

De Jean Marie Farina Eau de Cologne is zijn tijd ver vooruit en heeft sinds zijn creatie een recordpercentage van 98% natuurlijke ingrediënten. Geproduceerd in Grasse, de bakermat van de parfumerie, blijft de formule, duizend keer gekopieerd maar nooit geëvenaard, geheim.

Zie de INCI-lijst

DE SAGA VAN DE JEAN-MARIE FARINA EAU DE COLOGNE

Het verhaal van een geheim gehouden formule, die de tand des tijds heeft doorstaan, die keizers heeft verrukt en koninginnen heeft verleid, begeerd, gekopieerd, geparodieerd... Ontdek de fabelachtige saga van het Jean Marie Farina Eau de Cologne!

Het ritueel

Best-seller
Eau de Cologne

€38.90

Reisformaten
Eau de Cologne

€19.90

Douchegel

€8.90

Geparfumeerde Zeep

€7.60

De kunst van het parfumeren

Om het verkwikkende effect van je Eau de Cologne te accentueren, spuit je een verfrissende geurwolk voor je en loop je er doorheen.

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.