Eau de Cologne 500 ml

Jean Marie Farina

Nieuwe

Eau de Cologne 500 ml

Lemon - Orange - Petit Grain - Lavander - Rosemary

De originele Eau de Cologne, het legendarische perfecte evenwicht tussen de stralende frisheid van citrusvruchten en de elegantie van kruiden.

Een heerlijk en verkwikkend gevoel van welzijn dat je kunt gebruiken en misbruiken zonder het ooit beu te worden.
500 ml
Met dit artikel spaart u 110 punten

Hij heeft iets tijdloos, eeuwig en ontroerend. Jean Marie Farina Eau de Cologne biedt een hereniging met jezelf en dompelt je onder in een heerlijk en verkwikkend gevoel van welzijn waar je nooit genoeg van zult krijgen. In 1806 creëerde Jean Marie Farina een parfum met een ongekende mediterrane frisheid, die voor het eerst de stralende frisheid van essences van citrus combineerde met de elegantie van aromatische kruiden. Een geheim akkoord waardoor alle andere in een oogwenk uit de mode zijn. Petitgrain, lavendel, rozemarijn en tijm, verrijkt met essentiële citroenolie geven Jean Marie Farina Eau de Cologne een unieke frisheid waarin je je wilt onderdompelen. De nieuwe flacon, versierd met goud en een verkwikkend rood, draagt de traditionele handtekening van Jean Marie Farina.

Natuurlijk verkwikkend

Jean Marie Farina Eau de Cologne is sinds de creatie ervan in 1806 onveranderd gebleven en combineert de gedistilleerde essences van 13 geneeskrachtige planten met weldadige eigenschappen voor lichaam en geest.

98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Eau de Cologne Jean Marie Farina was zijn tijd vooruit en heeft sinds de creatie ervan een record natuurlijkheidsgraad van 98%. Geproduceerd in Grasse, de bakermat van de parfumerie, blijft de formule, duizendmaal gekopieerd maar nooit geëvenaard, geheim.

Zie de INCI-lijst

DE SAGA VAN DE JEAN MARIE FARINA EAU DE COLOGNE

Het verhaal van een geheime formule die de eeuwen heeft doorstaan, keizers heeft verrukt en koninginnen heeft verleid, is begeerd, gekopieerd en geparodieerd... Ontdek de fabelachtige saga van Jean Marie Farina Eau de Cologne!

Het ritueel

Best-seller
Eau de Cologne

€38.90

Reisformaten
Eau de Cologne

€19.90

Douchegel

€8.90

Geparfumeerde Zeep

€7.60

De Kunst van het Parfumeren

Om het verkwikkende effect van je Eau de Cologne te versterken, verstuif je een verfrissende parfumwolk voor je en loop je er doorheen.

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.