Weldadige Douchegel 200 ml

Bois d'Orange

Weldadige Douchegel 200 ml

Bittere Sinaasappel - Petit grain - Patchoeli
Een cocktail van sappige, net geplukte citrusvruchten die een glimlach op je gezicht tovert, versterkt door de houtachtige sensualiteit van patchoeli.
Een parfum gesigneerd door Dominique Ropion
200 ml
Met dit artikel spaart u 10 punten

Weldadige Douchegel

Een sinaasappel die barst van het sap als een explosie van vitaminen, de zonnige frisheid van het blad en de vrucht, de structuur en levendige geur van hout... De weldadige douchegel Bois d'Orange, verrijkt met het natuurlijke extract van bittere sinaasappel met zijn opwekkende eigenschappen en aloë vera, doet onze zintuigen ontwaken met zijn romige schuim. De reinigende basis is van 100% plantaardige oorsprong voor een ultrazachte toepassing op de huid en gemakkelijk af te spoelen. Onder de douche of in bad laat het fijne en gulle schuim uw huid gehydrateerd achter en heerlijk geparfumeerd met de vitamine- en houtnoten van Bois d'Orange.

Natuurlijk energiegevend

De Bois d'Orange Weldadige Douchegel is verrijkt met natuurlijk extract van bittere sinaasappel, dat een opwekkende werking heeft op lichaam en geest.

100% plantaardige wasbasis

Sinds 1862 is Roger&Gallet altijd zijn tijd vooruit geweest door de natuur centraal te stellen in zijn geuren, zonder overbodige elementen, om al zijn kracht vrij te laten. De natuur, in al haar eenvoud.

Zie de INCI-lijst

Het ritueel

Weldadig Geparfumeerd Water

€38.90

Reisformaten
Weldadig Geparfumeerd Water

€19.90

L'art de la toilette

Ontdek het assortiment weldadige bad- en lichaamsproducten van Bois d'Orange. Na gebruik van de douchegel en het aanbrengen van de bodylotion, parfumeert u zichzelf met uw Weldadig Geparfumeerd Water voor een langdurige en omhullende geur.

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.