Gratis levering bij aankoop vanaf 50€ !

Weldadig Geparfumeerd Water 100 ml

Bois d'Orange

Bittere Sinaasappel - Petit grain - Patchoeli
Intensiteit :
Een cocktail van sappige, net geplukte citrusvruchten die een glimlach op je gezicht tovert, versterkt door de houtachtige sensualiteit van patchoeli.
41,20 €
Ontdekkingskoffer

Beschrijving

Een sinaasappel die barst van het sap als een explosie van vitamines, de zonnige frisheid van het blad en het fruit, de structuur en de levendige geur van hout. Als eerbetoon aan zijn favoriete citrusvruchten heeft Meester Parfumeur Dominique Ropion een parfum gecreëerd dat alle dimensies van de bittere sinaasappelboom samenbrengt, van de wortels tot de top, de takken, de bladeren en de vruchten. Verrijkt met de natuurlijke Essentie van Bittere Sinaasappel met zijn opwekkende eigenschappen, is Bois d'Orange een geur die een glimlach op uw gezicht tovert. Het hart van de vrucht is sappig, vitaminerijk en gul, genuanceerd door de lachende bitterheid van petitgrain en de houtachtige sensualiteit van patchoeli.
Bois d'Orange is een regressieve maar geruststellende geur die de bigaradierboom in al zijn facetten verkent en je uitnodigt op een olfactorische reis.

Een parfum gesigneerd door Dominique Ropion

Natuurlijk vitaliserend

Geïnspireerd op de originele Eau de Cologne formule, is het Bois d'Orange Weldadig Geparfumeerd Water verrijkt met het natuurlijke Essence van Bittere Sinaasappel met stimulerende deugden voor lichaam en geest.

93% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Sinds 1862 is Roger&Gallet altijd zijn tijd vooruit geweest door de natuur centraal te stellen in zijn geuren, zonder overbodige elementen, om al zijn kracht vrij te laten. De natuur, in al haar eenvoud.

Zie de INCI-lijst

De Collectie

Een verkwikkend briesje, een troostend aftreksel, een dutje in de schaduw, een euforisch brouwsel of een met vitaminen verrijkte slok: de collectie Roger&Gallet Weldadig Geparfumeerd Water nodigt ons uit om parfum anders te ervaren. Verrijkt met natuurlijke plantenextracten, gesublimeerd door meester-parfumeurs, heeft elke creatie natuurlijke weldadige deugden voor lichaam en geest.

Het ritueel

Hand- en nagelcrème 30 ml

6,60 €

Deodorant 50 ml

10,90 €

Gebruiksadviezen

Om het ontspannende effect van uw Weldadig Geparfumeerd Water te accentueren, gebruikt u uw parfum op de pulspunten (polsen, nek en slapen). Als u uw parfum op deze krachtige hot spots gebruikt, heeft dat een onmiddellijk emotioneel effect. Om de noten van de geur de hele dag door te laten opleven, stopt u het 30ml-formaat in uw tas, het zal u overal volgen. Met een compleet parfumritueel voor bad en lichaam kunt u ook de geur versterken, terwijl u voor uzelf zorgt.

Beoordelingen

4.5/5
Gebaseerd op 110 beoordelingen

Jean-sebastien

Inimitable, frais, j'utilise ce parfum sur mon linge de maison pour que cette senteur envahissent délicatement toutes mes pièces. Simplement extraordinaire.

Jean-sebastien | 30.6.2020

Sandrine

J'adore cette eau qui allie fraîcheur et acidulé ... me donne du peps le matin ....

Sandrine | 3.6.2020

david

parfum frais et épicé, beau packaging

david | 21.5.2020

Christiane

Produit très apprécié par la destinataire du cadeau. La fragrance lui plait beaucoup

Christiane | 3.3.2020

dona

J'adore cette fragrance tellement fraiche. C'est mon parfum du moment et je suis totalement conquise

dona | 22.2.2020

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2022 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.