Weldadig Geparfumeerd Water 30 ml

Bois d'Orange

Reisformaten

Weldadig Geparfumeerd Water 30 ml

Bittere Sinaasappel - Petit grain - Patchoeli
Natuurlijke Energiserend
Een cocktail van sappige, net geplukte citrusvruchten die een glimlach op je gezicht tovert, versterkt door de houtachtige sensualiteit van patchoeli.
Bois d'Orange is een regressieve maar geruststellende geur die de bigaradierboom in al zijn facetten verkent en je uitnodigt op een olfactorische reis.

Een parfum gesigneerd door Dominique Ropion

30 ml
Met dit artikel spaart u 20 punten
Ontdekkingskoffer
Een sinaasappel die barst van het sap als een explosie van vitamines, de zonnige frisheid van het blad en het fruit, de structuur en de levendige geur van hout. Als eerbetoon aan zijn favoriete citrusvruchten heeft Meester Parfumeur Dominique Ropion een parfum gecreëerd dat alle dimensies van de bittere sinaasappelboom samenbrengt, van de wortels tot de top, de takken, de bladeren en de vruchten. Verrijkt met de natuurlijke Essentie van Bittere Sinaasappel met zijn opwekkende eigenschappen, is Bois d'Orange een geur die een glimlach op uw gezicht tovert. Het hart van de vrucht is sappig, vitaminerijk en gul, genuanceerd door de lachende bitterheid van petitgrain en de houtachtige sensualiteit van patchoeli.

Natuurlijk vitaliserend

Geïnspireerd op de originele Eau de Cologne formule, is het Bois d'Orange Weldadig Geparfumeerd Water verrijkt met het natuurlijke Essence van Bittere Sinaasappel met stimulerende deugden voor lichaam en geest.

93% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Sinds 1862 is Roger&Gallet altijd zijn tijd vooruit geweest door de natuur centraal te stellen in zijn geuren, zonder overbodige elementen, om al zijn kracht vrij te laten. De natuur, in al haar eenvoud.

Zie de INCI-lijst

De Collectie

Een verkwikkend briesje, een troostend aftreksel, een dutje in de schaduw, een euforisch brouwsel of een met vitaminen verrijkte slok: de collectie Roger&Gallet Weldadig Geparfumeerd Water nodigt ons uit om parfum anders te ervaren. Verrijkt met natuurlijke plantenextracten, gesublimeerd door meester-parfumeurs, heeft elke creatie natuurlijke weldadige deugden voor lichaam en geest.

Het ritueel

Weldadig Geparfumeerd Water

€38.90

Weldadige Douchegel

€8.90

Weldadige Zeep

€7.60

Weldadige Lichaamsmelk

€16.90

Gebruiksadviezen

Om het ontspannende effect van uw Weldadig Geparfumeerd Water te accentueren, gebruikt u uw parfum op de pulspunten (polsen, nek en slapen). Als u uw parfum op deze krachtige hot spots gebruikt, heeft dat een onmiddellijk emotioneel effect. Om de noten van de geur de hele dag door te laten opleven, stopt u het 30ml-formaat in uw tas, het zal u overal volgen. Met een compleet parfumritueel voor bad en lichaam kunt u ook de geur versterken, terwijl u voor uzelf zorgt.

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
1 gratis staaltje, op verzoek,
bij jouw bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.