Weldadige Handcrème 30 ml

Bois d'Orange

Weldadige Handcrème 30 ml

Bittere Sinaasappel - Petit grain - Patchoeli
Natuurlijke Energiserend

Een cocktail van sappige, net geplukte citrusvruchten die een glimlach op je gezicht tovert, versterkt door de houtachtige sensualiteit van patchoeli

Bois d'Orange is een regressieve maar geruststellende geur die de bigaradierboom in al zijn facetten verkent en je uitnodigt op een olfactorische reis.

Een parfum gesigneerd door Dominique Ropion.

30 ml
Met dit artikel spaart u 5 punten

Een sinaasappel die barst van het sap als een explosie van vitamines, de zonnige frisheid van het blad en het fruit, de structuur en de levendige geur van hout... De Bois d'Orange Weldadige Handcrème met zijn zachte textuur zorgt voor een echt moment van ontspanning. Verrijkt met natuurlijk extract van bittere sinaasappel, bekend om zijn energiegevende eigenschappen, karitéboter en zoete amandelolie, voedt en beschermt de huid op milde wijze. Niet vet en niet plakkerig, dringt snel in en hydrateert uw huid voor gevoede handen, nagels beschermd tegen externe agressies en verzachte nagelriemen.

Natuurlijk Energiserend

De Bois d'Orange Weldadige Handcrème is verrijkt met natuurlijk extract van bittere sinaasappel, bekend om zijn opwekkende eigenschappen voor lichaam en geest..

96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

De Weldadige Handcrèmes zijn niet alleen mooi en ruiken lekker, ze zijn ook van natuurlijke oorsprong. Gemaakt in Frankrijk en dermatologisch getest, verzorgen ze uw handen als geen ander.

Zie de INCI-lijst

DE WELDADIGE COLLECTIE

Een verkwikkend briesje, een troostend aftreksel, een schaduwrijk dutje, een euforisch brouwsel of een vitamineverrijkende slok: de collectie Roger&Gallet Weldadige Handcrèmes heeft van nature heilzame deugden voor lichaam en geest. Verrijkt met natuurlijke plantenextracten met energiserende of ontspannende eigenschappen, karitéboter en natuurlijk zoete amandelextract, voeden en beschermen ze de huid op milde wijze.

Het ritueel

Weldadig Geparfumeerd Water

€38.90

Reisformaten
Weldadig Geparfumeerd Water

€19.90

Weldadige Douchegel

€8.90

Weldadige Zeep

€7.60

De kunst van het verzorgen

Breng een beetje Weldadige Handcrème aan op schone, droge handen. Masseer de crème in de huid en concentreer u daarbij op de droge zones. Herhaal dit zo vaak als gewenst. Om het effect te verlengen en te intensiveren, voltooit u uw ritueel met de Weldadige Bois d'Orange Zeep.

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
1 gratis staaltje, op verzoek,
bij jouw bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.