Weldadige Zeep 100 g

Rose Thé

Weldadige Zeep 100 g

Bergamot - Damascenaroos

De citroenachtige, bloemige frisheid van een Damascena rozenknop, met zijn bloemblaadjes bedekt met druppels ochtenddauw.

100 g
Met dit artikel spaart u 5 punten

Geuren van verbrande schors, het aroma van warme kruiden... Deze Sandelhoutzeep straalt een mystiek aura uit, een zoete houtachtige geur die bevorderlijk is voor meditatie. De melkachtige weelde van sandelhout wordt in evenwicht gehouden door de bloemige frisheid van geranium. De drydown onthult licht rokerige noten van cederhout die een sluier van geheimzinnigheid opwerpen. Een zeep met een betoverende geur die uw huid fluweelzacht en subtiel geparfumeerd maakt.

Een geschiedenis van Keulen

 

Rose Thé, gecreëerd in 1900, is de eerste zeep die is geïnspireerd op de Damastroos, die in Turkije wordt geteeld en waarvan de bloemige zoetheid lang exotisch is gebleven op het oude continent.

De natuur, in al haar eenvoud

 

Roger&Gallet is zijn tijd altijd vooruit en richt zich sinds 1862 op de natuur, zodat deze al haar heilzame eigenschappen kan vrijgeven in de producten van het merk. Niets overbodigs.

Zie de INCI-lijst

De collectie

Al 160 jaar maken de creaties van Roger&Gallet deel uit van de geschiedenis. Bekroonde klassiekers, zachte genoegens en meer gedurfde creaties die de nieuwsgierigheid prikkelen, de creativiteit van het Huis kent geen grenzen. Héritage is een collectie tussen curatie en hommage, die Roger&Gallet geuren uit alle tijdperken opnieuw uitbrengt. Voor het plezier, heel eenvoudig.

Het ritueel

Best-seller
Weldadige Zeep

€7.60

Weldadige Zeep

€7.60

Best-seller
Weldadige Zeep

€7.60

Weldadig Geparfumeerd Water

€38.90

De kunst van het toiletteren

Voor handen of lichaam, de Ronde Zeep biedt extreme zachtheid, met behoud van de reinigende kracht van zeep. De wasbasis is 100% plantaardig en biologisch afbreekbaar. U hebt slechts 100 g zeep nodig voor honderd douches. Maak uw Roger&Gallet reinigingsritueel compleet met de Weldadige Douchegel en de Weldadige Lichaamsmelk.

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.