Weldadige Handcrème 30 ml

Néroli

Weldadige Handcrème 30 ml

Néroli - Oranjebloesem - Immortelle
Natuurlijk Ontspannend

De zomerse warmte van Immortelle verlicht door de honingzoete bloemige accenten van oranjebloesem.

Neroli, oranjebloesem, het is allemaal mijn oorsprong. Het is de mediterrane sfeer, stralend, warm, de vreugde van het leven, het is delen. Deze Cologne, met zijn kalmerende eigenschappen, verlicht angst en kalmeert de geest.

Een parfum gesigneerd door Fabrice Pellegrin

30 ml
Met dit artikel spaart u 5 punten

De extase van de zon, de zachte warmte van de stralen op hun hoogtepunt op de huid... De Neroli Weldadige Handcrème nodigt u uit voor het plezier van zonnebaden en onthult de honing- en melkachtige geuren van de sinaasappelbloesem. Verrijkt met natuurlijk neroli-extract, bekend om zijn ontspannende eigenschappen, karitéboter en zoete amandelolie, voedt en beschermt de huid op milde wijze. Niet vettig of plakkerig, het dringt snel door en hydrateert uw huid voor gevoede handen, nagels beschermd tegen externe agressies en verzachte nagelriemen.

Natuurlijk Ontspannend

De Neroli Weldadige Handcrème is verrijkt met natuurlijk neroli-extract dat bekend staat om zijn ontspannende eigenschappen voor lichaam en geest.

96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

De Weldadige Handcrèmes zijn niet alleen mooi en ruiken lekker, ze zijn ook van natuurlijke oorsprong. Gemaakt in Frankrijk en dermatologisch getest, verzorgen ze uw handen als geen ander.

Zie de INCI-lijst

DE WELDADIGE COLLECTIE

Een verkwikkend briesje, een troostend aftreksel, een schaduwrijk dutje, een euforisch brouwsel of een vitamineverrijkende slok: de collectie Roger&Gallet Weldadige Handcrèmes heeft van nature heilzame deugden voor lichaam en geest. Verrijkt met natuurlijke plantenextracten met energiserende of ontspannende eigenschappen, karitéboter en natuurlijk zoete amandelextract, voeden en beschermen ze de huid op milde wijze.

Het ritueel

Best-seller
Weldadig Geparfumeerd Water

€38.90

Reisformaten
Weldadig Geparfumeerd Water

€19.90

Weldadige Douchegel

€8.90

Weldadige Zeep

€7.60

De kunst van het verzorgen

Breng een beetje Weldadige Handcrème aan op schone, droge handen. Masseer de crème in de huid en concentreer u daarbij op de droge zones. Herhaal dit zo vaak als gewenst. Om het effect te verlengen en te intensiveren, voltooit u uw ritueel met de Weldadige Néroli Zeep.

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
1 gratis staaltje, op verzoek,
bij jouw bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.