Weldadige Zeep 100 g

Néroli

Weldadige Zeep 100 g

Neroli - Oranjebloesem - Immortelle
Natuurlijk Ontspannend

De zomerse warmte van Immortelle verlicht door de honingzoete bloemenaccenten van Oranjebloesem.

Neroli, oranjebloesem, het is allemaal mijn oorsprong. Het is de mediterrane kant, stralend, warm, de vreugde van het leven, het is delen. Deze Cologne, met zijn kalmerende eigenschappen, verlicht angst en verlicht de geest.

Een parfum van Fabrice Pellegrin

100 g
Met dit artikel spaart u 5 punten

De zeepjes van Roger&Gallet, iconen van de badkamer en popiconen geworden, worden al sinds 1879 gebruikt voor hun heerlijke geur. Het delicate schuim van de zeep wordt vervaardigd in een ketel volgens een traditionele methode die nog steeds wordt toegepast en omhult de huid met geur tot het laatste gebruik. Deze techniek van geurinfusie vergt 80 uur om elke zeep te maken. Verpakt in het emblematische "zonvormige" geplooide zijdepapier van het merk in heldere kleuren, ziet elke zeep er prachtig uit, ruikt ze goddelijk en zorgt ze voor een goed gevoel.

Natuurlijk ontspannend

Geparfumeerde Néroli zeep is verrijkt met natuurlijke Neroli Essence met ontspannende en rustgevende eigenschappen voor lichaam en geest.

Rond en natuurlijk

De Roger&Gallet zeepjes zijn niet alleen mooi en heerlijk geurend, ze zijn ook natuurlijk. Gemaakt met 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zijn ze dermatologisch getest. Wees gerust; ze verwennen uw huid als geen ander.

Zie de INCI-lijst

De collectie

Plooirokken, knalkleuren en romig schuim, de ronde zepen van Roger&Gallet maken hun show. Een collectie van acht opwekkende of ontspannende geuren, om geluk uit te destilleren.

Het ritueel

Best-seller
Weldadig Geparfumeerd Water

€38.90

Reisformaten
Weldadig Geparfumeerd Water

€19.90

Weldadige Douchegel

€8.90

De kunst van het toiletteren

Voor handen of lichaam, de Ronde Zeep biedt extreme zachtheid, met behoud van de reinigende kracht van zeep. De wasbasis is 100% plantaardig en biologisch afbreekbaar. U hebt slechts 100 g zeep nodig voor honderd douches. Maak uw Roger&Gallet reinigingsritueel compleet met de Weldadige Douchegel en de Weldadige Lichaamsmelk.

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.