Weldadig Geparfumeerd Water 100 ml

Néroli

Best-seller

Weldadig Geparfumeerd Water 100 ml

Néroli - Oranjebloesem - Immortelle
Natuurlijk Ontspannend
De zomerse warmte van Immortelle verlicht door de honingzoete bloemige accenten van oranjebloesem.
Neroli, oranjebloesem, het is allemaal mijn oorsprong. Het is de mediterrane sfeer, stralend, warm, de vreugde van het leven, het is delen. Deze Cologne, met zijn kalmerende eigenschappen, verlicht angst en kalmeert de geest.

Een parfum gesigneerd door Fabrice Pellegrin

100 ml
Met dit artikel spaart u 35 punten
Ontdekkingskoffer
De extase van de zon, de zachte warmte van zonnestralen op de huid... Meesterparfumeur Fabrice Pellegrin combineert de geneugten van een zonnebad. De natuurlijke essence van Neroli met haar ontspannende deugden verlicht de compositie met haar bloemige en stralende noten. Daarna is het de beurt aan de honingachtige en melkachtige noten van oranjebloesem om, tot in de perfectie, de sensatie van de gouden huid te herscheppen. Immortelle, de bloem van de duinen, voegt een zanderige, droge en krachtige noot toe om de compositie te vervolledigen. De illusie is perfect.

Natuurlijk ontspannend

L'Eau Parfumée Bienfaisante Néroli, geïnspireerd op de originele Eau de Cologne formule, is verrijkt met natuurlijke Neroli essence met ontspannende en verzachtende eigenschappen voor lichaam en geest.

90% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Sinds 1862 is Roger&Gallet altijd zijn tijd vooruit geweest door de natuur centraal te stellen in zijn geuren, zonder overbodige elementen, om al zijn kracht vrij te laten. De natuur, in al haar eenvoud.

Zie de INCI-lijst

De Collectie

Een verkwikkend briesje, een troostend aftreksel, een dutje in de schaduw, een euforisch brouwsel of een met vitaminen verrijkte slok: de collectie Roger&Gallet Weldadig Geparfumeerd Water nodigt ons uit om parfum anders te ervaren. Verrijkt met natuurlijke plantenextracten, gesublimeerd door meester-parfumeurs, heeft elke creatie natuurlijke weldadige deugden voor lichaam en geest.

Het ritueel

Reisformaten
Weldadig Geparfumeerd Water

€19.90

Weldadige Douchegel

€8.90

Weldadige Zeep

€7.60

Nieuwe
Weldadig Vast Parfum

€12.50

Gebruiksadviezen

"Om het ontspannende effect van uw Neroli Weldadig Geparfumeerd Water te accentueren, gebruikt u uw parfum op de pulspunten (polsen, nek en slapen). Als u uw parfum op deze krachtige hot spots gebruikt, heeft dat een onmiddellijk emotioneel effect. Om de noten van de geur de hele dag door te laten opleven, stopt u het 30ml-formaat in uw tas, het zal u overal volgen. Met een compleet parfumritueel voor bad en lichaam kunt u ook de geur versterken, terwijl u voor uzelf zorgt."

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
1 gratis staaltje, op verzoek,
bij jouw bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.