Weldadig Geparfumeerd Water 100 ml

Feuille de Thé

Weldadig Geparfumeerd Water 100 ml

Calabrese Citroen - Zwarte Ceylanthee - Sandelhout
Natuurlijk Ontspannend
Een warme en luchtige geur van zwarte Ceylonthee, versterkt door de frisheid van Calabrese citroen.
Feuille de Thé is geïnspireerd op het plezier om dingen op onconventionele manieren te doen, buiten de gebaande paden te denken. Wij wilden iets origineels, met een vleugje lichtheid en speelsheid tegelijk.

Een parfum gesigneerd door Alberto Morillas

100 ml
Met dit artikel spaart u 35 punten
Ontdekkingskoffer
Het begon allemaal met het gevoel van troost, de warmte die je omhult, zich ontvouwt en alle spanningen wegneemt. Feuille de Thé is een rokerige citrusinfusie, omhullend en luchtig als de geur van Zwarte Ceylonthee, getekend door Meester Parfumeur Alberto Morillas. Verrijkt met natuurlijk zwarte thee-extract met verzachtende eigenschappen, opent het spoor met de aromatische frisheid van Calabrische citroen. Houtachtig, rokerig en verfijnd, sandelhout verwarmt de compositie met een omhullende streling.
Een zeldzaam moment dat alleen van jou is.

Natuurlijk ontspannend

Geïnspireerd op de originele Eau de Cologne formule, is het Feuille de Thé Weldadig Geparfumeerd Waterverrijkt met natuurlijk zwarte thee-extract met ontspannende en verzachtende eigenschappen voor lichaam en geest.

95% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Sinds 1862 is Roger&Gallet altijd zijn tijd vooruit geweest door de natuur centraal te stellen in zijn geuren, zonder overbodige elementen, om al zijn kracht vrij te laten. De natuur, in al haar eenvoud.

Zie de INCI-lijst

De Collectie

Een verkwikkend briesje, een troostend aftreksel, een dutje in de schaduw, een euforisch brouwsel of een met vitaminen verrijkte slok: de collectie Roger&Gallet Weldadig Geparfumeerd Water nodigt ons uit om parfum anders te ervaren. Verrijkt met natuurlijke plantenextracten, gesublimeerd door meester-parfumeurs, heeft elke creatie natuurlijke weldadige deugden voor lichaam en geest.

Het ritueel

Reisformaten
Weldadig Geparfumeerd Water

€19.90

Weldadige Douchegel

€8.90

Weldadige Zeep

€7.60

Web Exclusief
Weldadige Lichaamsmelk

€16.90

Gebruiksadviezen

Om het stimulerende effect van uw Feuille de Thé Weldadig Geparfumeerd Water te accentueren, sprayt u een verfrissende wolk van het parfum voor u en loopt u er doorheen. Om de noten van de geur de hele dag door te laten opleven, stopt u het 30ml-formaat in uw tas, het zal u overal volgen. Met een compleet parfumritueel voor bad en lichaam kunt u ook de geur versterken, terwijl u voor uzelf zorgt.

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.