Gratis levering bij aankoop vanaf 50€ !

Weldadig Geparfumeerd Water 100 ml

Cédrat

Citroen - Kardemom - Gaïac-hout
Intensiteit :
De frisheid van een zuivere citroenzeste vermengd met wilde aromatische noten: kardemom, basilicum, tijm.
€41.20
Ontdekkingskoffer

Beschrijving

Een wandeling in de frisse lucht aan de Middellandse Zee. De wind streelt de huid en ademt nieuwe energie. De zee is niet ver weg, je kunt het wel raden. Meesterparfumeurs Karine Dubreuil en Mathilde Bijaoui hebben een trio van door de wind verwaaide citrusvruchten gecreëerd, verrijkt met de natuurlijk verkwikkende essentiële olie van citroen. De sprankelende noten van de citroenpulp vermengen zich met het licht houtachtige spoor van zijn schil. Een frisheid die het toppunt van zijn kracht bereikt bij contact met een wrijving van aromatische noten, kardemom, basilicum en tijm.
Een parfum gesigneerd door Karine Dubreuil en Mathilde Bijaoui

Natuurlijk vitaliserend

Geïnspireerd op de originele Eau de Cologne formule, is de Weldadig Geparfumeerd Water Cédrat verrijkt met essentiële olie van Citroen met stimulerende deugden voor lichaam en geest.

92% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Sinds 1862 is Roger&Gallet altijd zijn tijd vooruit geweest door de natuur centraal te stellen in zijn geuren, zonder overbodige elementen, om al zijn kracht vrij te laten. De natuur, in al haar eenvoud.

Zie de INCI-lijst

De Collectie

Een verkwikkend briesje, een troostend aftreksel, een dutje in de schaduw, een euforisch brouwsel of een met vitaminen verrijkte slok: de collectie Roger&Gallet Weldadig Geparfumeerd Water nodigt ons uit om parfum anders te ervaren. Verrijkt met natuurlijke plantenextracten, gesublimeerd door meester-parfumeurs, heeft elke creatie natuurlijke weldadige deugden voor lichaam en geest.

Het ritueel

Weldadig Geparfumeerd Water 30 ml

€21.30

Weldadige Douchegel 200 ml

€8.90

NIEUWE
Weldadige Zeep 100g

€7.60

NIEUWE
Weldadige Handcrème 30 ml

€7.40

Gebruiksadviezen

Om het stimulerende effect van uw Cedrat Weldadig Geparfumeerd Water te accentueren, spuit u een verfrissende wolk van de geur voor u en loopt u er doorheen. Om de noten van de geur de hele dag door te laten opleven, stopt u het 30ml-formaat in uw tas, het zal u overal volgen. Met een compleet parfumritueel voor bad en lichaam kunt u ook de geur versterken, terwijl u voor uzelf zorgt.

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2023 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.