Weldadige Handcrème 30 ml

Rose

Weldadige Handcrème 30 ml

Néroli - Oranjebloesem - Immortelle
Natuurlijk Ontspannend

De tederheid van de bloemblaadjes van de Damascusroos die zich onvermoeibaar over de huid uitstrekken als een zachte balsem.

Een parfum gesigneerd door Angéline Leporini

30 ml
Met dit artikel spaart u 5 punten

Kalm en sensueel, zacht en teder... De Rose Weldadige Handcrème met zijn romige textuur nodigt uit tot een intiem moment van zachtheid. Verrijkt met natuurlijk roosextract dat bekend staat om zijn ontspannende eigenschappen, karitéboter en zoete amandelolie, voedt en beschermt het de huid op milde wijze. Niet vettig of plakkerig, het dringt snel door en hydrateert uw huid voor gevoede handen, nagels beschermd tegen externe agressies en verzachte nagelriemen.

Natuurlijk Ontspannend

De Rose Weldadige Handcrème is verrijkt met natuurlijk roosextract dat bekend staat om zijn ontspannende eigenschappen voor lichaam en geest.

96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

De Weldadige Handcrèmes zijn niet alleen mooi en ruiken lekker, ze zijn ook van natuurlijke oorsprong. Gemaakt in Frankrijk en dermatologisch getest, verzorgen ze uw handen als geen ander.

Zie de INCI-lijst

DE WELDADIGE COLLECTIE

Een verkwikkend briesje, een troostend aftreksel, een schaduwrijk dutje, een euforisch brouwsel of een vitamineverrijkende slok: de collectie Roger&Gallet Weldadige Handcrèmes heeft van nature heilzame deugden voor lichaam en geest. Verrijkt met natuurlijke plantenextracten met energiserende of ontspannende eigenschappen, karitéboter en natuurlijk zoete amandelextract, voeden en beschermen ze de huid op milde wijze.

Het ritueel

Best-seller
Weldadig Geparfumeerd Water

€38.90

Reisformaten
Weldadig Geparfumeerd Water

€19.90

Weldadige Douchegel

€8.90

Weldadige Zeep

€7.60

De kunst van het verzorgen

Breng een beetje Weldadige Handcrème aan op schone, droge handen. Masseer de crème in de huid en concentreer u daarbij op de droge zones. Herhaal dit zo vaak als gewenst. Om het effect te verlengen en te intensiveren, voltooit u uw ritueel met de Weldadige Néroli Zeep.

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
1 gratis staaltje, op verzoek,
bij jouw bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.