Weldadig Geparfumeerd Water 30 ml

Rose

Reisformaten

Weldadig Geparfumeerd Water 30 ml

Italiaanse Mandarijn - Damascusroos - Muskus
Natuurlijk Ontspannend
De tederheid van de bloemblaadjes van de Damascusroos die zich onvermoeibaar over de huid uitstrekken als een zachte balsem.
Een parfum gesigneerd door Angéline Leporini
30 ml
Met dit artikel spaart u 20 punten
Ontdekkingskoffer
Kalm en sensueel, zacht en teder... Roos is een verzachtende streling, een van die liefdevolle strelingen die als een intieme afdruk op de huid achterblijven. Ondertekend door Meesterparfumeur Angéline Leporini, zet het de Damascusroos neer die al haar bloemblaadjes ontplooit, fluweelzacht en fris. Verrijkt met natuurlijke essentiële olie van roos met ontspannende deugden, ontvouwt het zich onvermoeibaar op de huid als een balsem van zachtheid. Gemengd met Italiaanse mandarijn, trilt het met een levendige en frisse uitstraling.

Natuurlijk ontspannen

Geïnspireerd op de originele Eau de Cologne formule, is de Rose Weldadig Geparfumeerd Water verrijkt met essentiële rozenolie die ontspannend en rustgevend is voor lichaam en geest.

93% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Sinds 1862 is Roger&Gallet altijd zijn tijd vooruit geweest door de natuur centraal te stellen in zijn geuren, zonder overbodige elementen, om al zijn kracht vrij te laten. De natuur, in al haar eenvoud.

Zie de INCI-lijst

De Collectie

Een verkwikkend briesje, een troostend aftreksel, een dutje in de schaduw, een euforisch brouwsel of een met vitaminen verrijkte slok: de collectie Roger&Gallet Weldadig Geparfumeerd Water nodigt ons uit om parfum anders te ervaren. Verrijkt met natuurlijke plantenextracten, gesublimeerd door meester-parfumeurs, heeft elke creatie natuurlijke weldadige deugden voor lichaam en geest.

Het ritueel

Best-seller
Weldadig Geparfumeerd Water

€38.90

Weldadige Douchegel

€8.90

Weldadige Zeep

€7.60

Weldadige Lichaamsmelk

€16.90

Gebruiksadviezen

"Om het ontspannende effect van uw Weldadig Geparfumeerd Water te accentueren, gebruikt u uw parfum op de pulspunten (polsen, nek en slapen). Als u uw parfum op deze krachtige hot spots gebruikt, heeft dat een onmiddellijk emotioneel effect. Om de noten van de geur de hele dag door te laten opleven, stopt u het 30ml-formaat in uw tas, het zal u overal volgen. Met een compleet parfumritueel voor bad en lichaam kunt u ook de geur versterken, terwijl u voor uzelf zorgt."

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
1 gratis staaltje, op verzoek,
bij jouw bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.