Gratis levering bij aankoop vanaf 50€ !

Weldadig Geparfumeerd Water 100 ml

Rose

Italiaanse Mandarijn - Damascusroos - Muskus
Intensiteit :
De tederheid van de bloemblaadjes van de Damascusroos die zich onvermoeibaar over de huid uitstrekken als een zachte balsem.
41,20 €
Ontdekkingskoffer

Beschrijving

Kalm en sensueel, zacht en teder... Roos is een verzachtende streling, een van die liefdevolle strelingen die als een intieme afdruk op de huid achterblijven. Ondertekend door Meesterparfumeur Angéline Leporini, zet het de Damascusroos neer die al haar bloemblaadjes ontplooit, fluweelzacht en fris. Verrijkt met natuurlijke essentiële olie van roos met ontspannende deugden, ontvouwt het zich onvermoeibaar op de huid als een balsem van zachtheid. Gemengd met Italiaanse mandarijn, trilt het met een levendige en frisse uitstraling.

Een parfum gesigneerd door Angéline Leporini

Natuurlijk ontspannen

Geïnspireerd op de originele Eau de Cologne formule, is de Rose Weldadig Geparfumeerd Water verrijkt met essentiële rozenolie die ontspannend en rustgevend is voor lichaam en geest.

93% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Sinds 1862 is Roger&Gallet altijd zijn tijd vooruit geweest door de natuur centraal te stellen in zijn geuren, zonder overbodige elementen, om al zijn kracht vrij te laten. De natuur, in al haar eenvoud.

Zie de INCI-lijst

De Collectie

Een verkwikkend briesje, een troostend aftreksel, een dutje in de schaduw, een euforisch brouwsel of een met vitaminen verrijkte slok: de collectie Roger&Gallet Weldadig Geparfumeerd Water nodigt ons uit om parfum anders te ervaren. Verrijkt met natuurlijke plantenextracten, gesublimeerd door meester-parfumeurs, heeft elke creatie natuurlijke weldadige deugden voor lichaam en geest.

Het ritueel

Hand- en nagelcrème 30 ml

6,60 €

Vintage Zeep 100 g

7,60 €

Weldadig Geparfumeerd Water 30 ml

21,30 €

Gebruiksadviezen

Om het ontspannende effect van uw Weldadig Geparfumeerd Water te accentueren, gebruikt u uw parfum op de pulspunten (polsen, nek en slapen). Als u uw parfum op deze krachtige hot spots gebruikt, heeft dat een onmiddellijk emotioneel effect. Om de noten van de geur de hele dag door te laten opleven, stopt u het 30ml-formaat in uw tas, het zal u overal volgen. Met een compleet parfumritueel voor bad en lichaam kunt u ook de geur versterken, terwijl u voor uzelf zorgt.

Beoordelingen

4.5/5
Gebaseerd op 71 beoordelingen

Florence

Parfum offert pour un cadeau de Noël à ma maman et elle aime beaucoup ! A renouveler !

Florence | 16.5.2020

Caroline

Cette eau parfumée à la rose est clairement mon chouchou de chez Roger & Gallet. J'ai eu le coup de foudre il y à maintenant une quinzaine d'années. J'ai très régulièrement des compliments sur son odeur. Et c'est vrai que cette eau de rose est idéale car très fraîche, parfumée et elle tient bien, mais tout en ne faisant pas mal à la tête comme beaucoup d'autres eaux de toilette d'autres marques. A porter autant en journée qu'en soirée mais aussi pour cocooner chez soi !

Caroline | 25.4.2020

SEVERINE

Je l'ai offert à ma belle mère pour Noël et elle a adoré

SEVERINE | 28.12.2019

DANIELLE

LE MOT "BIENFAISANTE" EST TOUT A FAIT MERITE

DANIELLE | 4.12.2019

julie

Parfum doux, fleuri qui apporte de la douceur. On se sent belle !

julie | 31.10.2019

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2022 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.