Weldadig Geparfumeerd Water 100 ml

Gingembre Rouge

Best-seller

Weldadig Geparfumeerd Water 100 ml

Roze bessen - Gember - Benzoëhars
Natuurlijke Energiserend
Een heerlijk gekonfijte gembernoot gekruid met heldere roze bessen. Een pittig genot dat je onmiddellijk doet watertanden.
Gingembre Rouge nodigt je uit op een exotische reis. Het is mysterieus, kruidig en verslavend. De gember wordt aangevuld met sappige mandarijn en sprankelende granaatappel, een geur die energie en frisheid oproept.

Een parfum gesigneerd door Alberto Morillas

100 ml
Met dit artikel spaart u 35 punten
Ontdekkingskoffer
Onstuimig, gul, sprankelend, Gingembre Rouge grijpt ons met zijn tomeloze energie en doet ons sidderen van genot. Een pittig genot, tussen frisheid en sensualiteit, getekend door het virtuoze duo van Meesterparfumeurs Amandine Clerc-Marie en Alberto Morillas. Tonisch, natuurlijk gember-extract met zijn energiserende deugden verleidt ons met een heerlijke, bijna gekonfijte noot. Als een zweep doen de roze bessen de compositie schitteren en doen onmiddellijk watertanden. Op de achtergrond vervolledigt de gekarameliseerde sensualiteit van benzoë de sensatie van verrukking...

Natuurlijk vitaliserend

Geïnspireerd op de originele Eau de Cologne formule, is de Gingembre Rouge Weldadig Geparfumeerd Water verrijkt met natuurlijk Gember Extract met stimulerende eigenschappen voor lichaam en geest.

92% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Sinds 1862 is Roger&Gallet altijd zijn tijd vooruit geweest door de natuur centraal te stellen in zijn geuren, zonder overbodige elementen, om al zijn kracht vrij te laten. De natuur, in al haar eenvoud.

Zie de INCI-lijst

De Collectie

Een verkwikkend briesje, een troostend aftreksel, een dutje in de schaduw, een euforisch brouwsel of een met vitaminen verrijkte slok: de collectie Roger&Gallet Weldadig Geparfumeerd Water nodigt ons uit om parfum anders te ervaren. Verrijkt met natuurlijke plantenextracten, gesublimeerd door meester-parfumeurs, heeft elke creatie natuurlijke weldadige deugden voor lichaam en geest.

Het ritueel

Reisformaten
Weldadig Geparfumeerd Water

€19.90

Weldadige Douchegel

€8.90

Weldadige Zeep

€7.60

Set Weldadige Zepen

€18.20

Gebruiksadviezen

Om het ontspannende effect van uw Weldadig Geparfumeerd Water te accentueren, gebruikt u uw parfum op de pulspunten (polsen, nek en slapen). Als u uw parfum op deze krachtige hot spots gebruikt, heeft dat een onmiddellijk emotioneel effect. Om de noten van de geur de hele dag door te laten opleven, stopt u het 30ml-formaat in uw tas, het zal u overal volgen. Met een compleet parfumritueel voor bad en lichaam kunt u ook de geur versterken, terwijl u voor uzelf zorgt.

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.