Eau de Cologne 30 ml

Jean Marie Farina

Reisformaten

Eau de Cologne 30 ml

Citroen - Sinaasappel - Petitgrain - Rozemarijn - Lavendel

De originele Eau de Cologne, het legendarische perfecte evenwicht tussen de heldere frisheid van citrus en de elegantie van aromatische stoffen.

Een heerlijk en verkwikkend gevoel van welzijn dat je gebruikt en misbruikt zonder ooit moe te worden.
30 ml
Met dit artikel spaart u 20 punten

Er is iets tijdloos, eeuwig en ontroerend hier. Jean Marie Farina Eau de Cologne biedt een hereniging met zichzelf en dompelt ons onder in een heerlijk en verkwikkend gevoel van welzijn waar we nooit genoeg van krijgen. In 1806 creëerde Jean Marie Farina een parfum met een unieke mediterrane frisheid, waarin voor het eerst de heldere frisheid van citrusessences werd gecombineerd met de elegantie van kruiden. Een akkoord bewaard geheim dat in een oogwenk alle andere zal demodificeren. Petitgrain, lavendel, rozemarijn en tijm, verrijkt met essentiële citroenoliën, geven Jean Marie Farina Eau de Cologne een bijzondere frisheid die je doet verlangen naar een flinke portie. De nieuwe fles, versierd met goud en een verkwikkend rood, draagt de traditionele Jean Marie Farina handtekening.

Natuurlijk Verkwikkend

Jean Marie Farina Eau de Cologne, onveranderd sinds zijn creatie in 1806, combineert de gedistilleerde essences van 13 geneeskrachtige planten met heilzame eigenschappen voor lichaam en geest.

98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Jean Marie Farina Eau de Cologne was zijn tijd ver vooruit en heeft sinds zijn creatie een recordpercentage van 98% natuurlijkheid. Geproduceerd in Grasse, de bakermat van de parfumerie, blijft de formule, duizend keer gekopieerd maar nooit geëvenaard, geheim.

Zie de INCI-lijst

DE SAGA VAN DE JEAN-MARIE FARINA EAU DE COLOGNE

Het verhaal van een geheim gehouden formule, die de tand des tijds heeft doorstaan, die keizers heeft verrukt en koninginnen heeft verleid, begeerd, gekopieerd, geparodieerd... Ontdek de fabelachtige saga van het Jean Marie Farina Eau de Cologne!

Het ritueel

Best-seller
Eau de Cologne

€38.90

Douchegel

€8.90

Geparfumeerde Zeep

€7.60

De kunst van het parfumeren

Om het verkwikkende effect van je Eau de Cologne te versterken, spuit je een verfrissende wolk parfum voor je neus en loop je er doorheen.

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.