Geparfumeerde Zeep 100 g

Jean Marie Farina

Geparfumeerde Zeep 100 g

Citroen - Sinaasappel - Petit Grain - Lavendel - Rozemarijn

De originele Eau de Cologne, het legendarische perfecte evenwicht tussen de verblindende frisheid van citrusnoten en de elegantie van aroma's.

Een heerlijk en verkwikkend gevoel van welzijn dat je gebruikt en misbruikt zonder ooit moe te worden.
100 g
Met dit artikel spaart u 5 punten

Deze geparfumeerde zeep met een fijn en romig schuim reinigt de huid in alle zachtheid zonder haar uit te drogen. Gemaakt in een ketel met behulp van de traditionele techniek van geur infusie, blijft het geparfumeerd tot het laatste gebruik met de aromatische en citrusachtige noten van Jean Marie Farina Eau de Cologne.

Natuurlijk versterkend

Het Jean Marie Farina Eau de Cologne, ongewijzigd sinds zijn creatie in 1806, combineert de gedistilleerde essences van 13 geneeskrachtige planten die bekend staan om hun welzijnseigenschappen voor lichaam en geest.

99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Jean Marie Farina zepen zijn niet alleen mooi en ruiken lekker, ze zijn ook natuurlijk. Samengesteld uit 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zijn ze getest onder dermatologische controle. Laat er geen twijfel over bestaan, ze verzorgen je als geen ander.

Zie de INCI-lijst

DE SAGA VAN DE JEAN-MARIE FARINA EAU DE COLOGNE

Het verhaal van een geheim gehouden formule, die de tand des tijds heeft doorstaan, die keizers heeft verrukt en koninginnen heeft verleid, begeerd, gekopieerd, geparodieerd... Ontdek de fabelachtige saga van het Jean Marie Farina Eau de Cologne!

Het ritueel

Best-seller
Eau de Cologne

€38.90

Reisformaten
Eau de Cologne

€19.90

Douchegel

€8.90

De kunst van het toiletteren

Voor handen of lichaam, de Ronde Zeep biedt extreme zachtheid, met behoud van de reinigende kracht van zeep. Hun wasbasis is 100% plantaardig en biologisch afbreekbaar. Slechts 100g zeep is nodig voor honderd douches.

Uw beoordelingen

Gebaseerd op 7 beoordelingen
4.75/5

Ook voor een droge huid

deze zeep voelt na het wassen niet trekkerig aan en de huid voelt daarna soepel. Er zijn maar enkele zepen die aan die voorwaarden voldoen en dat is Dove zeep en Pears. Deze zeep is fantastisch maar wel duur en ze zijn ook in een doos van drie te krijgen. Na gebruik voelt de huid niet droog en trekkerig aan wat bij andere z[en wel eens het geval kan zijn. De zepen zijn er in verschillende geuren die ook nog eens heel lekker ruiken. Ook de sinaasappel geur is heel opwekkend. Het schijnt dat het invloed heeft op het humeur.

Tio | 4.8.2023

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.