Weldadige Handcrème 30 ml

Feuille de Thé

Weldadige Handcrème 30 ml

Calabrese Citroen - Zwarte Ceylanthee - Sandelhout
Natuurlijk Ontspannend

Een warme en luchtige geur van zwarte Ceylonthee, versterkt door de frisheid van Calabrese citroen.

Feuille de Thé is geïnspireerd op het plezier om dingen op onconventionele manieren te doen, buiten de gebaande paden te denken. Wij wilden iets origineels, met een vleugje lichtheid en speelsheid tegelijk.

Een parfum gesigneerd door Alberto Morillas

30 ml
€8.50
€5.95
Met dit artikel spaart u 5 punten

Het begon met dat troostende gevoel, die warmte die je overvalt, ontvouwt en spanning verlicht... De Feuille de Thé Weldadige Handcrème onthult de aromatische en rokerige geuren van een infusie van Ceylon zwarte thee. Verrijkt met natuurlijk zwarte thee-extract dat bekend staat om zijn verzachtende eigenschappen, karitéboter en zoete amandelolie, voedt en beschermt het de huid op milde wijze. Niet vettig of plakkerig, het dringt snel in en hydrateert de huid voor gevoede handen, nagels beschermd tegen externe agressies en verzachte nagelriemen.

Natuurlijk Ontspannend

De Feuille de Thé Weldadige Handcrème is verrijkt met natuurlijk zwarte thee-extract dat bekend staat om zijn deugden relaxantes pour le corps et l'esprit.

96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

De Weldadige Handcrèmes zijn niet alleen mooi en ruiken lekker, ze zijn ook van natuurlijke oorsprong. Gemaakt in Frankrijk en dermatologisch getest, verzorgen ze uw handen als geen ander.

Zie de INCI-lijst

DE WELDADIGE COLLECTIE

Een verkwikkend briesje, een troostend aftreksel, een schaduwrijk dutje, een euforisch brouwsel of een vitamineverrijkende slok: de collectie Roger&Gallet Weldadige Handcrèmes heeft van nature heilzame deugden voor lichaam en geest. Verrijkt met natuurlijke plantenextracten met energiserende of ontspannende eigenschappen, karitéboter en natuurlijk zoete amandelextract, voeden en beschermen ze de huid op milde wijze.

Het ritueel

Weldadig Geparfumeerd Water

€38.90

Reisformaten
Weldadig Geparfumeerd Water

€19.90

Weldadige Douchegel

€8.90

Weldadige Zeep

€7.60

De kunst van het verzorgen

Breng een beetje Weldadige Handcrème aan op schone, droge handen. Masseer de crème in de huid en concentreer u daarbij op de droge zones. Herhaal dit zo vaak als gewenst. Om het effect te verlengen en te intensiveren, voltooit u uw ritueel met de Weldadige Feuille de Thé Zeep.

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
1 gratis staaltje, op verzoek,
bij jouw bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.