Weldadig Geparfumeerd Water 100 ml

Fleur d'Osmanthus

Weldadig Geparfumeerd Water 100 ml

Italiaanse Mandarijn - Osmanthus - Benzoëhars
Natuurlijke Energiserend
Een licht boeket van bloemen met abrikozengeuren, versterkt door de amberkleurige kracht van benzoë.
Osmanthus wordt de 'Bloem van het Geluk' genoemd en staat voor vreugde en geluk. Deze geur, vol van contrast, geeft een gevoel van welzijn voor lichaam en geest.

Een parfum gesigneerd door Nathalie Lorson

100 ml
Met dit artikel spaart u 35 punten
Ontdekkingskoffer
Herontdek de euforische sfeer van de eerste mooie dagen, de zoetheid van een boeket bloemen. Fleur d'Osmanthus is een verrassing van frisheid en vrolijkheid, getekend door Meester Parfumeur Nathalie Lorson. Geprezen om zijn opwekkende eigenschappen, vult de natuurlijke absolue van osmanthus de compositie met zijn abrikoos- en fruitige geuren. Een fluweelzachte zoetheid vervoerd door de zonnige frisheid van Italiaanse mandarijn, vrolijk en sprankelend. Op de achtergrond versterkt de amberachtige kracht van benzoë het spoor met zijn zoete noten.

Natuurlijk vitaliserend

Fleur d'Osmanthus Weldadig Geparfumeerd Water is geïnspireerd op de originele formule van het Eau de Cologne en is verrijkt met natuurlijk osmanthus absolue met stimulerende eigenschappen voor lichaam en geest.

94% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Sinds 1862 is Roger&Gallet altijd zijn tijd vooruit geweest door de natuur centraal te stellen in zijn geuren, zonder overbodige elementen, om al zijn kracht vrij te laten. De natuur, in al haar eenvoud.

Zie de INCI-lijst

De Collectie

Een verkwikkend briesje, een troostend aftreksel, een dutje in de schaduw, een euforisch brouwsel of een met vitaminen verrijkte slok: de collectie Roger&Gallet Weldadig Geparfumeerd Water nodigt ons uit om parfum anders te ervaren. Verrijkt met natuurlijke plantenextracten, gesublimeerd door meester-parfumeurs, heeft elke creatie natuurlijke weldadige deugden voor lichaam en geest.

Het ritueel

Reisformaten
Weldadig Geparfumeerd Water

€19.90

Weldadige Douchegel

€8.90

Weldadige Zeep

€7.60

Weldadige Handcrème

€8.50

Gebruiksadviezen

Om het ontspannende effect van uw Weldadig Geparfumeerd Water te accentueren, gebruikt u uw parfum op de pulspunten (polsen, nek en slapen). Als u uw parfum op deze krachtige hot spots gebruikt, heeft dat een onmiddellijk emotioneel effect. Om de noten van de geur de hele dag door te laten opleven, stopt u het 30ml-formaat in uw tas, het zal u overal volgen. Met een compleet parfumritueel voor bad en lichaam kunt u ook de geur versterken, terwijl u voor uzelf zorgt.

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.