Winterset Geparfumeerd Water 30 ml

Rose

Limited Edition

Winterset Geparfumeerd Water 30 ml

Italiaanse Mandarijn - Damascusroos - Musk
Natuurlijk Ontspannend

De vleselijke tederheid van de bloemblaadjes van de Damascusroos, die zich onvermoeibaar over de huid uitstrekt als een balsem van zachtheid.

Deze set bevat :
- Rose Weldadig Geparfumeerd Water 30 ml
- Rose Handcrème 30 ml

Voor de winter nodigt Roger&Gallet u uit voor een zacht moment van troost.
Ontdek het rozengeurritueel met zijn ontspannende eigenschappen voor lichaam en geest.

30 ml
Met dit artikel spaart u 25 punten

Kalm en sensueel, zacht en teder... Roos is een verzachtende streling, een van die liefdevolle strelingen die als een intieme afdruk op de huid achterblijven. Ondertekend door Meesterparfumeur Angéline Leporini, zet het de Damascusroos neer die al haar bloemblaadjes ontplooit, fluweelzacht en fris. Verrijkt met natuurlijke essentiële olie van roos met ontspannende deugden, ontvouwt het zich onvermoeibaar op de huid als een balsem van zachtheid. Gemengd met Italiaanse mandarijn, trilt het met een levendige en frisse uitstraling.

Natuurlijk ontspannend

Weldadig Geparfumeerd Water : Parfumeert en ontspant.

Handcrème : Voedt en beschermt de huid op milde wijze. De crème is niet vettig of plakkerig, dringt snel in en hydrateert de huid voor gevoede handen, nagels die beschermd zijn tegen agressieve invloeden van buitenaf en verzachte nagelriemen.

93% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Roger&Gallet is altijd op zijn tijd vooruit en stelt sinds 1862 de natuur centraal in zijn parfums, zonder overbodigheid, om al haar kracht vrij te maken. De natuur in al haar eenvoud.

Zie de INCI-lijst

DE COLLECTIE

Een verkwikkend briesje, een troostend aftreksel, een dutje in de schaduw, een euforisch brouwsel of een met vitaminen verrijkte slok: de collectie Roger&Gallet Weldadig Geparfumeerd Water nodigt ons uit om parfum anders te ervaren. Verrijkt met natuurlijke plantenextracten, gesublimeerd door meester-parfumeurs, heeft elke creatie natuurlijke weldadige deugden voor lichaam en geest.

Het ritueel

Best-seller
Weldadig Geparfumeerd Water

€38.90

Nieuwe
Box Weldadige Zepen

€19.90

Best-seller
Set 4 Weldadige Zepen

€14.50

Gebruik

Weldadig Geparfumeerd Water : Om het ontspannende effect van je Rose Weldadig Geparfumeerd Water te versterken, parfumeer je de binnenkant van je polsen, je nek alsook je slapen. Het gebruik van je parfum op deze krachtige hotspots zal een onmiddellijk emotioneel effect hebben.

Handcrème : Breng een beetje Weldadige Handcrème aan op schone, droge handen. Masseer de crème in de huid, met speciale aandacht voor de droge plekjes. Herhaal dit zo vaak als gewenst.

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2024 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.