Thé Vert

Vintage Soap

€ 6,40
Op voorraad
SKU
PVN21035

Na in 1923 hun majestueuze vleugels te hebben uitgeslagen op de Jade-lijn, gecreëerd in samenwerking met de meester-glasblazer René Lalique, nemen deze vogels nu opnieuw hun vlucht.

Gemaakt in een ketel voor een ongeëvenaarde kwaliteit, reinigt de Thé Vert zeep de huid met grote zachtheid.
Trouw aan de ambachtelijke techniek van het parfumeren vanuit het hart, die zorgt voor een lange levensduur van de geur, bieden de kostbare essences een ontspannend effect.

Gemaakt op basis van een plantaardige basis die de huid en het milieu respecteert, bevat het 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Het herkenbare beschermende zijdepapier is de unieke handtekening van Roger&Gallet know-how en kwaliteit sinds 1879.

Philippe Romano, Frans parfumeur, heeft voor Roger&Gallet een verfijnd en houtachtig geurenuniversum bedacht met een ontspannende werking, met in het hart een extract van groene thee en 4 andere kostbare gedistilleerde essences: citroen uit Italië, guaiac-hout uit Paraguay, grapefruit uit de Verenigde Staten en mandarijn uit Italië.

Meer informatie
Product Vintage Soap
Inhoud 100 g
Categorieën Doucheverzorging
Voordeel Rustgevend
Parfumerie kunst

De beperkte oplage van de Thé Vert Geparfumeerde Zeep zal u verleiden met zijn ambachtelijke techniek van parfumeren uit het hart, en zijn beschermende zijdepapier "zon geplooid" herkenbaar uit duizenden.

Ingrediënten

SODIUM PALMATE. SODIUM COCOATE. AQUA . WATER. GLYCERIN. PARFUM . FRAGRANCE. SODIUM CHLORIDE. TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE. SODIUM HYDROXIDE. MALTODEXTRIN. CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT. LINALOOL. LIMONENE. BENZYL SALICYLATE. GERANIOL. BENZYL ALCOHOL. CITRAL

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thé Vert
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2021 - Roger Gallet