Gratis levering bij aankoop vanaf 50€ !

Zomerset 30ml

Rose

Italiaanse Mandarijn - Damascusroos - Muskus
Intensiteit :

De tederheid van de bloemblaadjes van de Damascusroos die zich onvermoeibaar over de huid uitstrekken als een zachte balsem.

€21.30

Beschrijving

Laat u verleiden door de Rose zomerset, een ontspannend geparfumeerd ritueel met Damascena Roos extract. Deze set bevat :

- Een Rose Weldadig Geparfumeerd Water 30ml
- Een Gratis Rose Weldadige Douchegel 50ml!


Kalm en voluptueus, zacht en teder... Roos is een verzachtende streling, een van die liefdevolle strelingen die als een intieme afdruk op de huid achterblijven. Ondertekend door Meester Parfumeur Angéline Leporini, zet het de Damascena roos in al haar glorie neer : haar bloemblaadjes ontplooiend, fluweelzacht en fris. Verrijkt met natuurlijke essentiële rozenolie met ontspannende eigenschappen, ontwikkelt het zich onvermoeibaar op de huid als een balsem van zachtheid. Gemengd met Italiaanse mandarijn krijgt deze geur een levendige en frisse uitstraling.

Een parfum gesigneerd door Angéline Leporini

Natuurlijk ontspannen

Geïnspireerd op de originele Eau de Cologne formule, is de Rose Weldadig Geparfumeerd Water verrijkt met essentiële rozenolie die ontspannend en rustgevend is voor lichaam en geest.

93% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Sinds 1862 is Roger&Gallet altijd zijn tijd vooruit geweest door de natuur centraal te stellen in zijn geuren, zonder overbodige elementen, om al zijn kracht vrij te laten. De natuur, in al haar eenvoud.

Zie de INCI-lijst

ES TIEMPO DE SONREIR

Helados de menta o de limón, días de sol, arena y mar ... ¡El tiempo de descanso está por llegar! ¡Roger&Gallet te acompaña en verano !

Het ritueel

Weldadig Geparfumeerd Water 100 ml

€41.20

Weldadig Geparfumeerd Water 30 ml

€21.30

Weldadige Douchegel 200 ml

€8.90

Gebruiksadviezen

"Om het ontspannende effect van uw Weldadig Geparfumeerd Water te accentueren, gebruikt u uw parfum op de pulspunten (polsen, nek en slapen). Als u uw parfum op deze krachtige hot spots gebruikt, heeft dat een onmiddellijk emotioneel effect. Om de noten van de geur de hele dag door te laten opleven, stopt u het 30ml-formaat in uw tas, het zal u overal volgen. Met een compleet parfumritueel voor bad en lichaam kunt u ook de geur versterken, terwijl u voor uzelf zorgt."

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2023 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.