Gratis levering bij aankoop vanaf 50€ !

Zomerset 30ml

Bois d'Orange

Bitter orange - Petit grain - Patchouli
Intensiteit :

Een cocktail van sappige, net geplukte citrusvruchten die een glimlach op je gezicht tovert, versterkt door de houtachtige sensualiteit van patchoeli.

€21.30

Beschrijving

Laat u verleiden door de Bois d'Orange Zomerset, een energiek geurritueel veredeld door de houtachtige sensualiteit van patchoeli. Deze set bevat :

- Een Bois D’orange Weldadig Geparfumeerd Water 30 Ml
-Een Gratis Bois D’orange Weldadige Douchegel 50 Ml!


Een sinaasappel die barst van het sap als een explosie van vitamines, de zonnige frisheid van het blad en het fruit, de structuur en de levendige geur van hout. Als eerbetoon aan zijn favoriete citrusvruchten heeft Meester Parfumeur Dominique Ropion een parfum gecreëerd dat alle dimensies van de bittere sinaasappelboom verenigt, van de wortels tot de top, de takken, de bladeren en de vruchten... Verrijkt met natuurlijke bittere sinaasappelessence met opwekkende eigenschappen, is Bois d'Orange een parfum dat een glimlach op uw gezicht tovert. Het hart van de vrucht is sappig, vol vitaminen, gul, en genuanceerd door de bitterheid van petitgrain en de houtachtige sensualiteit van patchoeli.

Bois d'Orange is een regressieve maar geruststellende geur die de bigaradierboom in al zijn facetten verkent en je uitnodigt op een olfactorische reis.

Een parfum gesigneerd door Dominique Ropion

Natuurlijk vitaliserend

Geïnspireerd op de originele Eau de Cologne formule, is het Bois d'Orange Weldadig Geparfumeerd Water verrijkt met het natuurlijke Essence van Bittere Sinaasappel met stimulerende deugden voor lichaam en geest.

93% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Sinds 1862 is Roger&Gallet altijd zijn tijd vooruit geweest door de natuur centraal te stellen in zijn geuren, zonder overbodige elementen, om al zijn kracht vrij te laten. De natuur, in al haar eenvoud.

Zie de INCI-lijst

TIME TO SMILE

Home-made ice-tea en ijsjes, schelpjes en summerfood... It’s time to smile! Roger&Gallet vergezelt je, een hele zomer lang!

Het ritueel

Geparfumeerde zeep 3 x 100g

€18.20

Hand- en nagelcrème 30 ml

€6.60

Weldadig Geparfumeerd Water 100 ml

€41.20

Gebruiksadviezen

Om het ontspannende effect van uw Weldadig Geparfumeerd Water te accentueren, gebruikt u uw parfum op de pulspunten (polsen, nek en slapen). Als u uw parfum op deze krachtige hot spots gebruikt, heeft dat een onmiddellijk emotioneel effect. Om de noten van de geur de hele dag door te laten opleven, stopt u het 30ml-formaat in uw tas, het zal u overal volgen. Met een compleet parfumritueel voor bad en lichaam kunt u ook de geur versterken, terwijl u voor uzelf zorgt.

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2022 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.