Gratis levering bij aankoop vanaf 50€ !

Zomerset 30ml

Gingembre Rouge

Roze bessen - Gember - Benzoëhars
Intensiteit :

Een heerlijk gekonfijte gembernoot gekruid met heldere roze bessen. Een pittig genot dat je onmiddellijk doet watertanden.

€21.30

Beschrijving

Laat u verleiden door de Gingembre Rouge Zomerset, een energiek geurritueel met noten van gekonfijte gember. Deze set bevat :

- een 30 ml Gingembre Rouge Weldadig Geparfumeerd Water

- een Gratis Gingembre Rouge Weldadige Douchegel 50 ml!


Onstuimig, gourmand, sprankelend, Gingembre Rouge bedwelmt ons met zijn tomeloze energie en doet ons sidderen van genot. Een pittige geur, tussen frisheid en sensualiteit, getekend door het virtuoze duo Meesterparfumeurs Amandine Clerc-Marie en Alberto Morillas. Het tonifiërende natuurlijke gemberextract met energiserend effect prikkelt ons met een heerlijke, bijna gekonfijte noot. De roze bessen sublimeren de compositie doen ons onmiddellijk watertanden. Op de achtergrond vervolledigt de gekarameliseerde sensualiteit van benzoë de sensatie van verrukking...

Gingembre Rouge nodigt je uit op een exotische reis. Het is mysterieus, kruidig en verslavend. De gember wordt aangevuld met sappige mandarijn en sprankelende granaatappel, een geur die energie en frisheid oproept.

Een parfum gesigneerd door Alberto Morillas

Natuurlijk vitaliserend

Geïnspireerd op de originele Eau de Cologne formule, is de Gingembre Rouge Weldadig Geparfumeerd Water verrijkt met natuurlijk Gember Extract met stimulerende eigenschappen voor lichaam en geest.

92% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Sinds 1862 is Roger&Gallet altijd zijn tijd vooruit geweest door de natuur centraal te stellen in zijn geuren, zonder overbodige elementen, om al zijn kracht vrij te laten. De natuur, in al haar eenvoud.

Zie de INCI-lijst

TIME TO SMILE

Home-made ice-tea en ijsjes, schelpjes en summerfood... It’s time to smile! Roger&Gallet vergezelt je, een hele zomer lang!

Het ritueel

-50%
Geparfumeerde zeep 100 g

€7.60

Kalmerende Voedende Melk 400 ml

€16.40 €13.12

Gebruiksadviezen

Om het ontspannende effect van uw Weldadig Geparfumeerd Water te accentueren, gebruikt u uw parfum op de pulspunten (polsen, nek en slapen). Als u uw parfum op deze krachtige hot spots gebruikt, heeft dat een onmiddellijk emotioneel effect. Om de noten van de geur de hele dag door te laten opleven, stopt u het 30ml-formaat in uw tas, het zal u overal volgen. Met een compleet parfumritueel voor bad en lichaam kunt u ook de geur versterken, terwijl u voor uzelf zorgt.

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2023 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.