Gratis levering bij aankoop vanaf 50€ !
WEB EXCLUSIEF

Le Rouge Français Samenwerkingsset

Rose

Italiaanse mandarijn - Damastroos - Muskus

Een dampend kopje thee, een blos op de wangen en roze lippen, omhullende bloemige noten die de spanning verlichten, de Roger&Gallet x Le Rouge Français winter nodigen u uit voor een zoet moment van troost.

€58.70
€29.90

Beschrijving

De vleselijke tederheid van de bloemblaadjes van de Damascenaroos die zich onvermoeibaar over de huid uitstrekt als een balsem van zachtheid, de heiligste der rozen die uw lippen omhult met haar betoverende kleuren, een uiterst delicate aandacht die u uitnodigt tot een zoet moment van troost.

 

Deze doos bevat :
- Een 100 ml Rose Eau Parfumée Bienfaisante
- Een Rose Lichaamsmelk 250 ml
- Een gratis Le Rouge Français Nude Leïtsabes 033 Lipstick

 

Kalm en voluptueus, zacht en teder...
L'Eau Parfumée Bienfaisante Rose is een verzachtende streling, een van die liefdevolle strelingen die als een intieme afdruk op de huid blijven liggen. De handtekening van meester parfumeur Angéline Leporini, toont majestueus de Damascena roos met al haar fluweelzachte, frisse bloemblaadjes. Verrijkt met natuurlijke essentiële rozenolie met ontspannende eigenschappen, ontvouwt het zich onvermoeibaar op de huid als een balsem van zachtheid. Gemengd met Italiaanse mandarijn, trilt het met een levendige en frisse uitstraling.

 

De Rose Weldadige Lichaamsmelk zijn romige textuur nodigt uit tot een intiem moment van zachtheid. Verrijkt met natuurlijk roosextract met ontspannende eigenschappen en karitéboter, voedt het de huid en biedt het 24 uur lang hydratatie. De lichte textuur dringt snel door en hydrateert uw huid, heerlijk geurend naar de fluweelzachte, frisse noten van de rozengeur.

 

De Neïtsabes Nude Lipstick onthult alle finesse van de chromatische tinten van de Damascus Roos, van lichte amberkleurige beiges tot lichtgevende suikerroze tinten. Een hydraterende sluiertextuur voor een subtiele natuurlijke finish. De kracht van de kleurplanten biedt een kleuring die lichtjes kleurt volgens de natuurlijke huidskleur en pH van je lippen.

De winter met Roger&Gallet x Le Rouge Français nodigt u uit voor een moment van zoet comfort.

Natuurlijk ontspannend

De Rose Wellbeing Fragrant Water en Body Lotion zijn verrijkt met natuurlijke essentiële olie van roos met ontspannende en verzachtende deugden voor lichaam en geest.

Ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Sinds 1862 is Roger&Gallet altijd zijn tijd vooruit geweest door de natuur centraal te stellen in zijn geuren, zonder overbodige elementen, om al zijn kracht vrij te laten. De natuur, in al haar eenvoud.

Zie de INCI-lijst

Het ritueel

Weldadig Geparfumeerd Water 100 ml

€41.20

Weldadig Geparfumeerd Water 30 ml

€21.30

Weldadige Douchegel 200 ml

€8.90

NIEUWE
Weldadige Zeep 100g

€7.60

Uw beoordelingen

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 50€
Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #ROGER&GALLET

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2023 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.