EXTRAIT DE COLOGNE

1862 - 2017 DE GESCHIEDENIS VAN EXTRAIT DE COLOGNE OPNIEUW UITGEVONDEN DOOR ROGER & GALLET 

In 1862

Armand Roger en Charles Gallet hebben Maison Roger & Gallet opgericht om de legendarische Eau de Cologne op de markt te brengen.

Deze geheime formule die ze door het huwelijk hebben geërfd, is die van Jean-Marie Farina, honderd jaar eerder samengesteld door zijn grootvader onder de naam “Aqua Mirabilis”: bewonderenswaardig water met verbazingwekkende therapeutische deugden.

Aqua Mirabilis kan op alle delen van het lichaam worden aangebracht, het geneest wonden en brandwonden, geneest, desinfecteert en kalmeert.

Jean Marie Farina Cologne is samengesteld uit 18 natuurlijke en gedistilleerde essences, die elk bekend staan om hun specifieke, bewezen voordelen. Maar bovenal ruikt het ongelooflijk lekker en onthult het een heerlijke frisheid, een ongelooflijk welzijn. Een echte grondlegger van de parfumerie in Franse stijl, een uitgangspunt en onbetwiste basis.

In 2017

Roger & Gallet vindt zijn oorspronkelijke Eau de Cologne opnieuw uit: Les Extraits de Cologne, een collectie geuren die de onvergelijkbare frisheid van de kenmerkende Eau de Cologne verzoent met de intensiteit en stevigheid van een Eau de Parfum. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2021 - Roger Gallet