Jean-Marie Farina

Geparfumeerde zeep 3 x 100g

€ 18,20
Op voorraad
SKU
M9959902
De eeuwenoude zachtheid en kwaliteit van de zeep Jean Marie Farina zijn geknipt om de huid in alle zachtheid te reinigen.

De samenstelling, die sinds het ontstaan van de zeep onveranderd bleef, draagt zorg voor de huid. De plantaardige reinigende basis en het delicaat geparfumeerde, zachte schuim maken de huid fluwelig en zijig.

Het beschermende, stervormig geplooide zijdepapier is uit duizenden herkenbaar en getuigt van de knowhow en kwaliteit van Roger&Gallet.
De geur waarvan de samenstelling sinds het ontstaan van het Huis Roger&Gallet zorgvuldig geheim wordt gehouden, heeft in het hart talrijke hesperideachtige noten en verschillende kostbare essences.
Meer informatie
Product Geparfumeerde zeep 3 x 100g
Inhoud 300 g
Categorieën Doucheverzorging
Parfumerie kunst

De geparfumeerde zeep Jean-Marie Farina zal u verleiden dankzij zn artisanale techniek, geparfumeerd tot in de kern. Het beschermende, stervormig geplooide zijdepapier is uit duizenden herkenbaar en getuigt van de knowhow en kwaliteit van Roger&Gallet.

Ingrediënten SODIUM PALMATE . SODIUM COCOATE . AQUA / WATER . GLYCERIN . PARFUM / FRAGRANCE . SODIUM CHLORIDE . LINALOOL . CITRAL . TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE . LIMONENE . SODIUM HYDROXIDE . GERANIOL . COUMARIN . CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE .
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jean-Marie Farina
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2021 - Roger Gallet